Elektrische installatie(s) van uw woning


De verdeelkast, in de volksmond "de zekeringskast", is het centrum van uw elektrische installatie.

De verdeelkast

Bij elektriciteitswerken moeten veiligheid en kwaliteit primeren. Een van de basisvereisten hiervoor is een goede aarding. De overheid legt ook alsmaar strengere normen op waaraan een goede elektriciteitsinstallatie moet voldoen. U bent als eigenaar hiervoor verantwoordelijk.

Redenen genoeg om voor een professionele vakman te kiezen. In de loop van de jaren zijn we alsmaar meer elektrische toestellen gaan gebruiken.

Vervang uw oude zekeringkast

Oude zekeringskasten zijn dikwijls niet voorzien op de extra benodigde stroom. Moderne zekeringskasten worden ook netjes door ons ingebouwd en afgeschermd.

Uw zekeringskast vormt het centrum van uw elektrische installatie.

verdeelkast elektriciteit zekeringen
elektriciteitskabels

Natuurlijk kijken we verder naar de kabels, de dikte en de capaciteit. Het aantal stroomleidingen. Het aantal stopcontacten op een stroomleiding. Veiligheid naar de kinderen toe. Elke kamer in uw woning heeft zijn eigen energie noden. Voor badkamers gelden speciale voorschriften. Hier mogen geen verlichtingspunten of stopcontacten gemonteerd worden binnen een straal van 60 cm rondom het bad.

differentieelschakelaars

Wij voorzien in uw verdeelkast differentieelschakelaars, in de volksmond beter gekend als verliesstroomschakelaars. Standaard voorzien wij 1 a 2 van deze schakelaars, dit geeft een extra bescherming naar al uw elektrische toestellen en zal ook de levensduurte hiervan verlengen. Een differentieelschakelaar beschermt tegen elektrocutie, brandgevaar en energieverspilling door 'lekken' in uw elektrische installatie.

Kwalitatief materiaal

Elektriciteitswerken Waegemans heeft jarenlange ervaring. Wij werken uitsluitend met kwalitatief materiaal. Bij ons is er nooit een knoop in uw stroomkabel. Natuurlijk zien wij naar uw budget. Maar door onze onafhankelijkheid van merk, kunnen wij u steeds de beste prijs/kwaliteit aanbieden.

Een moderne verdeelkast betekent, veiligheid (tegen electrocutie, brandgevaar), energiebesparend, prijsbewuster, langere levensduur van uw toestellen, voorzien op uitbreidingen,... enz

Ronny Waegemans uw electricien voor de regio Kapellen en ten noorden van Antwerpen.

zekeringskast uitmeten

uitmeten zekeringskast

Differentieelschakelaar

differentieelschakelaar

wandcontactdoos

wandcontactdoos

electriciteitswerken

elektriciteitswerken

Onze werkwijze

1. Plannen

2. Schema

3. Installatie

4. Afwerking