Verlichting installatie armaturen voor binnen- en buitenverlichting lichtadvies

Uw elektricien is de geschikte vakman om uw verlichting te installeren

toogverlichting

toogverlichting

grote ronde verlichting, ideaal voor de keuken, eetkamer, toog

trapverlichting

trapverlichting

trapverlichting met leds, indirecte verlichting, sfeervol en nuttig

ledverlichting

ledverlichting

ledverlichting vind je in diverse uitvoeringen, ledverlichting kan je overal inzetten

Philips LED Video

Verlichting plaatsen, niet voor Watt-jes!!

Ronny Waegemans uw electricien


De LED-technologie is volop in beweging. Het grote voordeel van deze lampen is de energiebesparing. Het verbuik ligt 4 tot 5 keer lager dan bij de oude gloeilampen. Led lampen (Light Emitting Diodes) zijn zuinig en gaan lang mee. LED verlichting geeft onmiddellijk zijn volle lichtsterkte. De nieuwe generatie LED lampen zijn dimbaar.
Uw interieurverlichting geeft sfeer aan uw woning. Vermits elke woning anders is, moet het verlichtingsplan altijd aangepast worden aan uw persoonlijk interieur. Verlichting bestaat niet alleen uit de lamp zelf maar ook uit de armaturen. Met de komst van de ledverlichting worden de armaturen ook kleiner, wat nieuwe mogelijkheden geeft voor inbouw en opbouw.
Bij ons kan u ook terecht voor uw verlichting buitenshuis. Veiligheidsverlichting om inbrekers af te schrikken, of sfeervolle tuinverlichting. De bekabeling wordt netjes weggewerkt en beschermt. Wij werken voornamelijk met volgende verlichtingsmerken: Osram, Philips, Sylvania,...

LED spot

LED spot

Moderne verlichtingsspot met geconcentreerde lichtbundel

LED keuken

LED keuken

Moderne ledverlichting voor in de keuken of in de eetkamer

LED design

LED design

Design led verlichting die overal in de woning past, sfeervol

Led tuinverlichting

LED buitenverlichting

Ideaal als buitenverlichting voor de oprit of voor de tuin

Zoveel soorten LED verlichting

Er bestaat een groot aanbod van LED lampen. De eerste LEDs waren de signaalleds bestaande uit vele kleine LEDs. Nieuw zijn de PowerLED lampen. Daarnaast heb je SMD leds en SuperFlux LED lampen. Al deze LEDs hebben alvast 1 groot voordeel, ze gaan zeer lang mee, nieuwe LED lampen gaan minstens 40.000 lichtuur mee.

Welke LED voor welke toepassing?

De klassieke LED of signaalleds zij vele kleine leds van ongevver 3 a 5mm groot. Vele kleine LEDs kunnen wel een grote lichtbundel maken. De LEDs worden in hiervoor in groep geplaatst. Doordat ze klein zijn, kunnen ze in heel veel soorten toepassingen gebruikt worden. Van grote lichtbundels tot ledstrips als kerstverlichting. Doordat ze klein zijn lopen de temperaturen niet te hoog op. Gedaan dus met je vingers te verbranden aan gloeilampen. =)
Deze LED technologie bestaat al geruime tijd, en alle nieuwe modellen zijn heel betrouwbaar.

PowerLEDs

PowerLEDs is de nieuwe generatie van LEDverlichting. PowerLEDs waar t.o.v. de klassieke led veel meer stroom doorgaat en daardoor veel meer licht geeft. Zeg maar meer power! Deze PowerLeds worden wel vrij warm. Powerleds worden daarom bijna steeds op een koeplaat gemonteerd. Deze powerleds vormen de perfecte vervangen voor sterke halogeenverlichting. Bij een correcte installatie door een vakman, die rekening houdt met de opgewekte warmte, gaan de PowerLeds eveneens zeer lang mee.

SMD LEDs

SMD LEDs zijn zeer kleine LEDs, nog kleiner als de standaard. Slechts 1 a 2mm in diameter. SMD is de afkorting voor Surface Mounted Device. Worden voornamelijk ingebouwd in elektrische toestellen waar de afmetingen van belang zijn. Een verschil met de signaalleds is dat ze een grote lichthoek hebben. Ideaal voor in de gang, voor in de garage, enz.

Superflux LEDs

Dit zijn speciale LEDs voor in de industrie. Superflux LEDs vind je in publiciteitspanelen en noodverlichting. Met 2 positieve en 2 negatieve polen en vrij grote afmetingen zijn dit speciale LEDS.

powerled
Philips led
badkamer verlichting

badkamer verlichting

woonkamer verlichting

woonkamer verlichting

landelijke stijl

landelijke stijlverlichting

domotica betekent comfort, veiligheid en communicatie met uw woning

Al je verlichting kan je laten besturen door een centraal systeem, een domotica systeem. Je kan lichten laten aangaan en uitgaan om een thuisgevoel te scheppen en inbrekers te misleiden. Verlichting die aangaat op bewegingsmelders voor je veiligheid. Met verwittiging naar je centrale of je smartphone, uw huis verwittigt u. In domotica zit natuurlijk meer dan alleen verlichting.

Bij verlichting hoort het plaatsen van schakelaars, het doortrekken van de "juiste" kabels of bedrading. Wij geven u advies over welke soort verlichting u nodig heeft en dit zowel voor binnen als voor buiten. Voor grote werken stellen we een offerte op maat op. Wij zijn onafhankelijk van merk waardoor wij u het beste advies geven.