Videofoon - parlofoon - domotica

Parlofonie videofonie

Parlofoon

Met een parlofoon kan u praten met de persoon die aanbelt. Parlofoons zijn te krijgen in vele modellen. Parlofoons kunnen in opbouw op uw gevel, of als inbouw (in de muur). Parlofoons vind je in alle prijsklassen. Wij plaatsen alleen kwaliteitsmerken die allen deftig geluid geven. Elke parlofoon kan als deuropener dienen.

  • Vele modellen verkrijgbaar
  • Kunnen zowel in opbouw als inbouw
  • Kan dienen als deuropener
Legrand videofoon
parlophonie
logo Niko
Bticino logo
videofoon parlofoon
Bticino parlofoonkit

Bticino parlofoonkit

Bticino videofoon

Bticino videofoon

domotica beeldscherm

domotica beeldscherm

parlofoonkit

parlofoonkit

Videofonie

Een videofoon heeft alle kenmerken van een parlofoon, plus een beeldscherm en camera. Je ziet en hoort wie er aan u deur staat. Videofoons kan je net zoals de parlofoons opbouwen of inbouwen. Er is een grote keuze van vormen en afmetingen.

Het beeldscherm kan in zwart/wit of met een kleurenscherm. Er zijn vele standaard opties mogelijk. Sommige zijn voorzien op dag- en nachtweergave. Er bestaan videofoons die de persoon filmen op het moment dat die aanbelt. De videofoon kan ook in combinatie met een domotica-systeem of veiligheidssysteem. Je kan ook het beeld of een signaal doorsturen naar je smartphone.

Wil je het nog veiliger dan kan je de videofoon installatie uitbreiden met een badgelezer, codeklavier of zelfs vingerafdruklezer. Dit wordt meer en meer gevraagd door bedrijven, magazijnen en winkelpanden.

Domotica wordt eenvoudig

Domotica?

Domotica automatiseert uw woning

Domotica of huisautomatisering is elektronica voor het huis. Domotica verhoogt het levenscomfort in en rondom uw woning.

Domotica technologie wordt geïntegreerd in uw woning. Dit gebeurt aan de hand van sensoren voor de bediening, die opdrachten doorgeven aan een centrale processor. Een soort computer voor uw huis. De toepassingen zijn erg divers; comfort, klimaatregeling, verlichting, energieverbruik, beveiliging, telecommunicatie,...

  • Wij werken met de topmerken BTicino en Niko.

Bij BTicino vindt u het My Home concept

My Home comfort, realistische automatisatie voor iedereen. Het nieuwe concept My Home comfort integreert elke product uit het uitgebreide gamma van BTicino in een uniek kabelnetwerk dankzij de BUS-technologie.

My Home comfort is een realistische toepassing van wat domotica in de woning kan betekenen. BTicino integreert allerhande mogelijkheden in een totaalconcept van verschillende functies: design, comfort, veiligheid, besparing, communicatie en controle.

Het unieke aspect van My Home comfort is de flexibiliteit en modulariteit. De producten van Living, Light, Light Tech, Magic, Sfera,... worden gekoppeld in het systeem, elk met zijn eigen specifieke design.

Een elektrische installatie volgens de conventionele wijze maar uitgebreid met het beveiligingsysteem van BTicino? Een appartement zonder veel extra's maar toch voorzien van een sfeer-toets voor 's avonds? My Home comfort groeit samen met uw behoeften.

Niko Home Control - Niko made in Belgium

Niko helpt je om van jouw huis een echte thuis te maken. Dat doen we met de ontwikkeling van vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, huisautomatisering, deurtelefonie en videofonie. Met veel aandacht voor design zodat Niko producten in elk interieur passen.

domotica centrale
BTicino - Legrand

BTicino - Legrand

domotica communicatie

domotica besturing met app

camera beveiliging

camera beveiliging

Vraagje over parlofonie, videofonie of domotica? Contacteer ons vrijblijvend.